Healing

TLF.: 201 207 44

EPONALILIAN

v/LILIAN JEPPESENHEALING


Healing er overførsel af energi


Healing er en helt naturlig ting og betyder at gøre noget hel. Healing kan beskrives som en bølge af en usynlig strøm af hvidt lys - en bevidst kanaliseret energi fra Universet, som løsner op for blokeringer i energisystemet. Alle, men især mennesker eller dyr, der på den ene eller anden måde er kommet i psykisk eller fysisk ubalance vil nyde godt af healing . Mennesker der får healing beskriver oplevelsen som "En strøm af hvidt lys", "varme", "en indre ro", "prikken", "utrolig afslapning" osv. På samme måde oplever heste at få healing.


Når jeg healer, bliver mine hænder varme, og hesten slapper af. Det er som om, at den ved, at den modtager healing, og at jeg ønsker at hjælpe den.

På min film om hesten Sorte, som der er link til på forsiden og under punktet Equine Touch, er det meget tydeligt, hvordan den reagerer på at få healing.

Når jeg sidder og laver telepati udfra et mailet billede af hesten, kan jeg føle om og hvor der er ubalance i hesten. Jeg sender healing til det pågældende sted. På billedet ved siden af, hvor jeg står med hesten Sorte, kan man se, at han er fuldstændig afslappet og nyder at få healingen.


Når jeg er ude hos en hest, jeg skal give Equine Touch, som har så ondt, at den ikke vil lade mig lave Equine Touch, selv om det er meget blidt, så healer jeg i stedet for hesten, og efter healingen giver hesten mig som regel lov til at fortsætte med Equine Touch.


Når jeg er færdig med telepati eller Equine Touch på en hest, som har haft store smerter, slutter jeg som regel af med healing for at give dens indre energisystem endnu mere hjælp til at komme i balance.

Når man giver healing, har afstand ingen betydning. Om jeg står ved siden af hesten, eller om jeg healer hesten fra mit kontor er uderordnet. I sidstnævnte tilfælde, healer jeg hesten ud fra et tilsendt billede.

Heste og andre dyr er lige så modtagelige overfor healing som mennesker, og det foregår på samme måde, uanset om det er til dyr eller mennesker.

Healing kan udelukkende bruges positivt til at få andre til at føle sig bedre tilpas og kan i sagens natur ikke forvolde nogen som helst skade.

 
 
 

Hvis du har spørgsmål til healing, er du velkommen til at skrive til mig ved at udfylde kontaktformularen. Du kan også ringe til mig på tlf. 201 207 44.

Eponalilian v/Lilian Jeppesen  |  CVR.nr. 38068458 Lavoyante  |

Krogslundvej 6  |   6621 Gesten  |  tel +45 201 207 44 

Copyright @ Lilian Jeppesen